Fokus Krog

Att Daniel Crespi kallar Melker Andersson för ”Melker-kuken” är en av många bra anledningar till att jaga rätt på ett nummer av nya Fokus KROG som släpps idag.

…att undertecknad har fått äran att skriva en krönika i tidningen är väl en annan?

”Fokus KROG skildrar livet på krogen utifrån ett mänskligt perspektiv. Kockar, sommelierer, bartenders, barristas och servitörer är tillsammans med gästen våra nyckelfigurer. Vi låter dem komma till tals, vi frågar hur de tänker och dokumenterar dynamiken dem emellan.

Fokus KROG är här och nu. Varje nummer tar avstamp i det dagsfärska svenska kroglivet med en stor dos internationell inspiration. Vi arbetar efter ett förutbestämt kreativt tema och porträtterar upphovsmakarna framför produkten. Vi varken recenserar eller guidar, men vi hyllar det som hyllas bör. Tonen är passionerad, personlig, nyanserad och nördig.

Fokus KROG görs av medarbetare från båda sidor av bardisken, båda sidor om matbordet – hur vore det annars?

En kommentar

Lämna en kommentar